Quantcast
Channel: מגזין פורטפוליו
Viewing all articles
Browse latest Browse all 3234

עשור ליריד צבע טרי: 26.4־30.4 במרכז הירידים תל־אביב

$
0
0

מהדורת העשור של יריד האמנות והעיצוב צבע טרי תתקיים השנה במרכז הירידים תל אביב בתאריכים 26־30 באפריל 2018. היריד הוא יוזמה עצמאית של המייסדות, יפעת גוריון ושרון טילינגר, בשותפות עם חברת התוכן וההפקה פאזה, ובשיתוף עיריית תל־אביב-יפו. היריד נהנה זו השנה השישית מתמיכת UBS העולמית, הספונסרית הראשית של יריד ארט באזל. 

יריד צבע טרי, אירוע האמנות השנתי הגדול ביותר בישראל, מספק מדי שנה תמונת מצב של שדות האמנות והעיצוב הישראליים. היריד מהווה נקודת מפגש בין שוחרי אמנות והקהל הרחב לבין אמנים ומעצבים ואנשי מקצוע מהתחום, ומאפשר רכישת עבודות של מיטב האמנים בני זמננו. מדי ישנה פוקדים את היריד מעל ל־35 אלף מבקרים.

השנה לראשונה תתקיים חשיפה מוקדמת של האמנים העצמאיים שנבחרו להציג בחממת צבע טרי, בתערוכת חוצות שתיפתח ב־20.3 בגלריית הרחוב בסמטאות יפו העתיקה ותוצג עד לפתיחת היריד בסוף אפריל. בנוסף, היריד יציג אייקון תל אביבי שיושק ביריד ולאחר מכן יוקם כמיצב חוצות בנמל תל אביב – לרגל 80 שנה לנמל.

יפעת גוריון במסיבת העיתונאים של צבע טרי

עבודת קיר של UNTAY (צילום מ״ל)

אמנות מטפסת על הקירות – פרויקט מיוחד

לכבוד עשור לצבע טרי ובהזמנת מרכז הירידים יושק פרויקט ענק של ציורי קיר על חזיתות ביתני מרכז הירידים. את הפרויקט יבצעו האמנים PESH (ליאור בנטוב) ו־UNTAY (בעז סידס) מקולקטיב ״פריטימס״, שכבר קנה לו מוניטין בארץ ובעולם. את הפרויקט אוצרות יפעת גוריון ורז שפירא־פיינבורג, אוצרות האמנות של יריד צבע טרי. הציור ישתרע על 1,700 מ״ר ויהיה יצירת האמנות הגדולה בתל אביב, השואפת להעביר מסר של תקווה וחופש.

פרויקט עיצוב וקראפט דני עם נגיעה נורדית – Play&Food #2

בביתן העיצוב תוצג תערוכה שאצרה האוצרת לוטה לדגרד זוטן: עשרה מעצבים מדנמרק ערכו ״שולחן יום הולדת״ חגיגי, המייצג את האסתטיקה הדנית העכשווית ובו בזמן מבטא את המסורת התרבותית הנורדית של התכנסות משפחתית סביב שולחן אלגנטי המשדר ביתיות וחמימות משותפת ״hygge״ בדנית (coziness). לצד השולחן יוצבו שרפרפי עץ של המעצב הנורווגי פיליפ ון־האס, עשויים בעיבוד ידני ומשקפים – בדומה לכלים הערוכים על השולחן – שילוב בין עבודת יד מסורתית לעיצוב עכשווי, בין  פונקציונליות לאסתטיקה. בתמיכת שגרירות דנמרק, שגרירות נורווגיה, visual story.

Tom Dale Company, I Infinite

פרויקט אמנות בריטי, השקת יוזמת SHOW UK בישראל

אני אינסופי, הפקה ראשונה מסוגה בישראל, הוא שיתוף פעולה בריטי בין הכוריאוגרף טום דייל, אמן הדיגיטל ברט הודג׳סון והרקדנית מריה אולגה פאלאני. המופע אורג דימויים שובי לב בתנועה מזוקקת, לכדי יצירה מהפנטת שבוחנת את מסעו של העולם הדיגיטלי ליצור חיים.

SHOW UK – יוזמת המועצה הבריטית לתרבות וקרן קלור ישראל, היא פלטפורמה להצגת תרבות בריטית במופע נודד של תרבות חזותית, תיאטרון, מחול ומוזיקה. בלב המיזם ניצבים החדשנות והגיוון בריטיים, והוא פונה לפעול בקרב צעירים ממגוון קהילות ברחבי ישראל באמצעות סדנאות לפיתוח מסוגלות. *בתמיכת המועצה הבריטית וקרן קלור.

תערוכת העשור – אין מקום אחר

לרגל ציון עשור ליריד צבע טרי, מאות אמניות ואמנים שהרכיבו לאורך השנים את חממת האמנים העצמאים של היריד נענו לקול הקורא שבו התבקשו לשלוח יצירות העוסקות בדרך, בתהליכים ובצמיחה. מתוך מגוון העבודות בחרו האוצרות יפעת גוריון (אוצרת ראשית) ורז שפירא פיינבורג (אוצרת משנה) עבודות שהתגבשו לתערוכה תמציתית, המצביעה על התייחסות של האמנים ל״מקום״ – המקום הפרטי־אישי מול המקום האוניברסלי; המוכר והידוע מול הפנטסטי והרחוק; ומעלה שאלות על הימצאות והיעדר, נוחות והקרבה.

פרויקטים חברתיים 

פרויקט הגלויה הסודית
פרויקט הגלויה הסודית הוא הפרויקט החברתי הוותיק של יריד צבע טרי. במסגרתו מוצגות למכירה למעלה מ־1,000 עבודות אמנות מקוריות בגודל גלויה אחיד, שיצרו ותרמו אמנים ומעצבים בעלי שם לצד אמנים צעירים וסטודנטים. ההכנסות מהפרויקט מועברות במלואן למרכז מאירהוף לחינוך לאמנות של מוזיאון תל אביב, בעבור מלגות לנוער מצטיין באמנות, ממשפחות מעוטות יכולת. הגלויות נמכרות במחיר אחיד, ללא ידיעת זהות היוצרים עד לאחר רכישתן. במהלך תשע שנות הפרויקט עד כה נמכרו ביריד 7,800 גלויות, וגוייס מימון המאפשר לכ־600 תלמידים לקחת חלק בתוכנית למצוינות באמנות.

עם מוגבלות. ללא מוגבלות. אנשים.
פרויקט משותף של ישראל מעבר למגבלות – FRIENDING של הג׳וינט ישראל, המחלקה לתקשורת חזותית, באקדמיה בצלאל ויריד צבע טרי. בפרויקט – כרזות זזות, מיצג ייחודי, שנולד לרגל שנת העשור של היריד – סטודנטים משנים ג׳ ו־ד׳ במחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל מנפצים את הסטיגמות הקשורות באנשים עם מוגבלות. הם ממחישים באמצעות המדיום החדשני של כרזות דיגיטליות בתנועה – פורמט פופולרי המשלב בציר זמן מעגלי טקסטים ודימויים מתפתחים עם טיפוגרפיה ואנימציה – את חוויית המפגש האישי של כל אחת ואחד מהם עם צעירים, מנהיגים ופורצי דרך, עם מוגבלויות שונות.

פלטפורמה זו, של סדרת כרזות המוצגות במרחב הציבורי, היא ערוץ משמעותי לשליחות שמטרתה שינוי עמדות שמהותו – אנשים, עם או ללא מוגבלות, הם בראש ובראשונה אנשים. בתמיכת: ישראל מעבר למגבלות FRIENDING ג׳וינט ישראל, ממשלת ישראל, קרן משפחת רודרמן והקרן המשפחתית על שם תד אריסון. 

זרעי מורשת, אורנה שסטוביץ. צילום: דן פרץ

גלריות ופרויקטים אמנותיים

אוצרות, אוצרים וגלריות ישראליות וזרות יציגו כ־30 פרויקטים אמנותיים מיוחדים לצבע טרי 10

  • גלריה זימאק לאמנות עכשווית תציג השנה בשני חללים: בחלל אחד תוצג תערוכת יחיד של ערן שקין בשם גיבורי תרבות – סדרת פסלי ברונזה הבוחנת את שפת הגוף של אמנים, הוגים, דוגמניות וידוענים, ואת כמיהתם ליופי, לכוח ולפרסום. בחלל השני תציג הגלריה תערוכה קבוצתית של אמניה.
  • גלריה רוזנבך קונטמפורארי הירושלמית תציג לראשונה בארץ את עבודותיו של האמן הרוסי הנודע סמיון פייביסובץ׳, שעבר להתגורר בתל אביב ב־2016. עבודותיו החדשות מוקדשות לתחושות ולנרטיבים העולים בו בביתו החדש.
  • גלריה דן תציג פרויקט בשם פנים חוץ שבו האמנים מישה רפפורט ונתן פרניק, המציירים בז׳אנר הפיגורטיבי־ריאליסטי בווירטואוזיות מרהיבה מציגים לצד שני צמדים של אמני רחוב – Dede וניצן מינץ ו־Brothers of light.
  • גלריה חזי כהן תציג תערוכה קבוצתית של מבחר עבודות של ארבעה מאמני הגלריה: אורי קצנשטיין, סיגלית לנדאו, KLONE, ועבודות מעיזבון מאיר פיצ'חדזה.
  • גלריה גורדון תציג תערוכה קבוצתית של אמנים ישראלים ובין־לאומיים.
  • הגלריה השיתופית P8 תציג ארבעה מחבריה: מידד אליהו, כרמלה וייס, ויק יעקובסון-פריד ושיר לוסקי. העבודות, במדיומים של רישום, ציור וצילום, עוסקות כל אחת בדרכה בקילוף היום־יומי והשגרתי מהווייתו הצפויה מראש, ובנקודות איזון של איסוף ופיזור, שליטה ופרימה, כיסוי וחשיפה.
  • גלריה מיקה לאמנות עכשווית תציג תערוכה קבוצתית בינן־לאומית של האמנים דניאל רודה, גוני ציטווד, גרגורי וויטן, גואנה פדרסן, נורה גרס, ג׳פרי פלדיני ואנדראה קופרובה.

    רקמה אנושית, יוכי שרם. צילום: מירב גרול

    גיבורי תרבות, ערן שקין. גלריה זימאק

  • מרכז גוטסמן לתחריט קיבוץ כברי יתרכז בצבע שצוות המרכז מצא כנוכח ושולט בפלטת הצבעים של רבים מהאמנים העובדים בסדנה.
  • גלריה מכאן – הגלריה הגלילית בהובלת האמן והאוצר פריד אבו שקרה, תציג עבודות עכשוויות של אמנים ישראלים ופלסטינים תחת השם קו התפר.
  • גלריה גל גאון תציג מיצב המאפשר הצצה לאוסף הפריטים הגדול של הגלריה לאורך השנים לצד פריטים חדשים.
  • המשולש, סוכנות לאמנות ואמנים של שרי גולן, תציג עבודות של שלושה אמנים: אולף קונמן, לילי כהן פרח־יה  ודפנה אלון, הבוחנים את גבולותיו של הציור העכשווי.
  • גלריה NOX תציג עבודות של האמן הוותיק מתי גרינברג לצד עבודותיה של האמנית הצעירה לנה רבנקו, שפרצה בחממת האמנים של יריד צבע טרי 4.
  • חברי קבוצת Protective Edge – האמנית מיכל שמיר, האוצרת רויטל בן־אשר פרץ, אמן הווידיאו יואב כהן והכוריאוגרף והרקדן סהר עזימי – ממשיכים בקו פעולתם שהחל בתערוכה ובמופעי הפרפורמנס בגלריה שלוש ויפעילו יפעילו דוכן מכירה נייד.

    אקווה, מרתה ריגר. צילום: חיים מאור

    כרמלה וייס. גלריה P8

    לנה רובנקו. גלריה NOX

  • זרעי מורשת, דיוקן / אורנה טמיר־שסטוביץ יצאה אל הבוסתן של ארז קומורובסקי ובהשראתו יצרה קערות חימר מגורען, שעליהן מוטבע דיוקן של שורש, פקעת, פרי האדמה והעץ.
  • מכללת ספיר תציג את המיצב סחף של האמנית דנה הראל: מתמונה מיקרוסקופית של תאים ואורגניזם ועד חתך שכבות גיאולוגיות ותנודות בקרקע באקלים משתנה.
  • אמנית הקרמיקה מרתה ריגר תציג תחת הכותרת ״אקווה״ עבודות חדשות בהשראת מצבי הצבירה השונים של המים – טיפות שמתאדות, זורמות וקופאות.
  • מיכל הרדוף רז, צלמת ופוטו־תרפיסטית, צילמה וראיינה בסדרת מפגשים אישיים את נשות המפתח בעולם האמנות הישראלי. היא מצלמת ומציגה אותן במדי דיילת אחידים, בניסיון להנכיח את מקומן בקדמת הבמה אל מול העדשה ותוך כדי כך להגדיר בעזרתן את מקומה שלה. אוצרות וליווי הפרויקט:  ד״ר גיא מורג צפלביץ׳ וקרן שפילשר.
  • ביאוטופיה: עזה, נדידת המונרך 3 / רותם ריטוב מציגה מיצב פיסולי המציג עולם פנטסטי, מפתה אך אפוקליפטי, שבו יצורים דמויי פרפרים וחרקים פסטורליים הופכים לשדה קרב בוצי וחרבאוצר: גידי סמילנסקי.
  • ברוח קמפיין metoo# מציגה בתיה שני תחת הכותרת ״בית כלא של סוד״ עבודות עשויות מבגדים שנלבשו וזיכרון הגוף טבוע בהם, ובקרעי בדים משומשים שעליהם היא רוקמת דימויים וטקסטים המדמים דם, חבלות וחתכים. אוצרת: תמר דרזנר.
  • יוכי שרם מציגה מיצב תואם מקום המחקה את הצורות השונות של ה־DNA האנושי באמצעות עשרות סוגי רקמות העשויות בעבודת יד. אוצרת: דנה גילרמן.

    קבוצת פרוטקטיב אדג'

  • גלריה Mixture תציג את פוזה / POSE – סדרת עבודות של האמן אליעז סלונים, ובהן צמד נשים בפוזה מוקפדת ומבויימת מישירות מבט ריק לצופה, ספק לוליטות, ספק דוגמניות.
  • Meijler art תציג ארבעה אמנים, שיפרשו מנעד מעניין של אמנות פיגורטיבית עם אג׳נדה חברתית חזקה, מאמנית ותיקה שמחברת בין צילום לצבע על מנת להעלות מודעות למסר החברתי שלה ועד לצלם שמגולל סיפור מפתיע על ידי הנצחת תנועת החומרים כראי החברה שלנו.
  • איתי זלאיט מציג עבודות פיסול במדיה מעורבת עם אוביקטים רדי־מייד שמצא ברחובות, המושפעות מאמנות ניאו־פופית וקיטש עכשווי. אוצר: שרון תובל.

    מחלקה ראשונה, מיכל הרדוף

  • גלריה SABOT מרומניה תציג שלושה אמנים תחת השם ״בחזרה לבעלי המלאכה״: הזמנה לשים בצד את האמנות ההיפר־מושגית, א־חומרית וחסרת הנשמה. בתמיכת המכון הרומני לתרבות.
  • גלריה Rooster, שמייצגת את הדור הצעיר של סצנת האמנות בליטא, מציגה מקבץ עבודות אחרונות של מספר אמנים מבטיחים: אוקסה מיליוקייט, אנדריאוס זקראוסקאס, אלינה מלניקובה, ויטה אופולסקייט, וסטאסלה יקונסקייטה. בתמיכת המכון לתרבות ליטא.
  • גלריה אנטונופולו מיוון חוזרת להציג ביריד צבע טרי זו השנה השלישית ומציגה את חגיגת האביב עם האמנים כריסטוס אתנסיאדיס, אסתר כהן, מרק חדג׳יפטרס וקוסטאס ספאטיס.
  • גלריה Zorzini מבוקרשט, שהביאה לצבע טרי 8 את האמן המתאגרף, חוזרת להציג גם השנה עם תערוכה המורכבת מעבודות ציור ופיסול (אסכולת קלוז׳) לצד צילום עכשווי.
  • ART MARKET BUDAPEST – יריד האמנות המזרח אירופי חוזר גם הוא, זו השנה השניה, ויציג ארבע גלריות מובילות מהבירה ההונגרית: 2B, Next Art, TOBE, VILTIN. בתמיכת משרד החוץ ושגרירות הונגריה.

    שם ברדוגו. צילום: תמיר מוש

    לילך מדר

חממת האמנים העצמאים

48 אמנים נבחרו השנה להציג בחממת האמנים העצמאים, מודל מקורי שחושף מדי שנה אמנים מבטיחים בתחילת דרכם המקצועית, שאינם מיוצגים בגלריות. האמנים המציגים בחממה נבחרים על ידי ועדת קבלה בת 12 מומחים, המתחלפת מדי שנה ומורכבת מאוצרים, גלריסטים, מבקרי אמנות ואספנים מהארץ ומהעולם. הרעיון לחממה נולד מתוך רצון לאתר אמנים צעירים ומבטיחים, ולחשוף אותם לקהל הרחב. ההגשה האנונימית והרכב הוועדה המתחלף, מבטיחים גיוון מירבי ושיוויון הזדמנויות לכל המועמדים.

האמנים שנבחרו לחממת האמנים בצבע טרי 10: אביב גרינברג, אדווה קרמר, אלון בונדר, אלינה אורלוב, אלינור סאם, אנה מירקין, אנה פרח, אסף הינדן, גיא כהן, גיא קניגשטיין, גידי גלעם, גל ירושלמי, ג׳ני אגליץ, הדר מיץ, הילה שפיצר, הילי גרינפלד, הרן כסלו, ורה ולדימירסקי, חן כהן, יונתן רון, יעל בן דוד, יעל מאירי, ליא ציגלר, ליאת קליין, לילך מדר, לירון כהן, מיה ברן, מאיה זהבי, מקסים חריטונוב, מתן אורן, נעם ונקרט, נרדין סרוג׳י, סטלה למיחוב, סיון אלירזי, סיון ראובן, סתיו טל, עדי ארגוב, עדנה פרידמן, עולא זיתון, ענת קינן, קטורה מנור, רועי כהן, רותם עמיצור, שיר מורן, שיראל ספרא, שירה סגול, שם ברדוגו, תמר רודד שבתאי. 

הדר מיץ

גידי גילעם. צילום: טל ניסים

עיצוב טרי – יותר מ־35 פרויקטים בביתן העיצוב

קטגוריית העיצוב ביריד צבע טרי ממשיכה להתרחב, והשנה יוצגו יותר מ־35 פרויקטים בעיצוב ישראלי ובין־לאומי. מעצבים צעירים ומפתיעים לצד ותיקים וידועים יציגו קולקציות חדשות של גופי תאורה, פריטי ריהוט יחודיים וכלים בעבודת יד, בסדרות מוגבלות

המעצבים המציגים:

  • עדיטל אלה – createrra – קולקציית אריחים, מחיצות ורהיטים בחומרים טבעיים וחומרים ממוחזרים.
  • אסף וינברום – גופי תאורה פיסוליים ודקיקים המתמקדים בטכנולוגיית לד.
  • חן ביקובסקי – פופ־אפ לייטס – עיצובים חדשים בגופי תאורה פופ־אפ, בהשראת חיות וצמחים.
  • קואופרטיב ארבע וחצי – רותם גרובר, עמרי ניסים ואדם שלוי – שלושה מעצבים בוגרי המחלקה לקרמיקה וזכוכית בבצלאל, שחוקרים את צורת הכדור ויציגו וריאציות על הנושא.
  • סטודיו קוזי – גופי תאורה מפורניר בתצוגה משותפת עם מעצבת הטקסטיל והריהוט אנה עמיאל.
  • סטודיו DAVKA מחיפה – בני הזוג גילי אילן ונדב ראוכוורגר – מחיצות לחלל שהתפתחו כתוצאה מעבודה על תכשיטים וכלים בסריגה ובקרמיקה.
  • גור ענבר – קולקציה מרהיבה של כדים מצויירים בהשראת מסיכות קולומביאניות.
  • אילנית נאוטרה – המעצבת הוותיקה, העובדת בצמיגים ממוחזרים, ממציאה שימושים חדשים ומפתיעים לחומר הייחודי כמו שידות, מיכלי אחסון ומחיצות.

    איתי בר און. צילום: יעל אנגלהרט

    נועה ראזר. הדמיה

  • איתי בראון – גופי תאורה פיסוליים אלגנטיים.
  • סטודיו פאלפ – פסלי נייר בחיתוך אמורפי מרתק.
  • R&O – ראלי סמית ואוסנת צימרמן יפה, סטודיו לקרמיקה – ״חנות ממתקים״.
  • Rack & Tack – המתמחים בריהוט משרדי – ״קולקציה רכה״ ומפתיעה.
  • ש' 7 – workshop – קולקציה של מוצרי עץ להרכבה עצמית, המיוצרים בתכנון ממוחשב ובחיתוך CNC. הסטודיו מציע לקהל להשתתף בסדנאות מייקרים לייצור עצמי (שאפשר גם לתת במתנה).
  • So Sherman – מעצבת הפנים אורית שרמן, בסיוע יועץ העיצוב גיל רויטר, פיתחה סדרת מוצרים מודולריים, המתבססת על יכולות מפעל מוצרי המתכת הוותיק של משפחתה.
  • סטודיו קאהן –  קולקציה חדשה המבוססת על ספר הילדים המסע אל האי אולי.
  • סטודיו מבוע – גופי תאורה חדשים בחומרים לא שגרתיים.
  • טל בטיט – בוגר צעיר של המחלקה לעיצוב תעשייתי במכון טכנולוגי חולון פיתח את פרויקט הגמר שלו ויציג לראשונה לקהל הרחב את ״כילאיים״, כדים ואגרטלים מקרמיקה שבכל אחד מהם יש שילוב של עתיק וחדש.
  • תמר ניקס – Boodo – מחיצות, גופי תאורה, שטיחים – הכול עשוי מלבד ומעור, בהשראת צורות מהטבע.
  • טסלר מנדלוביץ׳ קולקציה חדשה בין אמנות לעיצוב מחומרי עץ ופורניר גמישים.
  • רחלי שרפשטיין ואיתמר גלבוע  תציג פיסול שולחני של מערכות מראות רב־כיווניות לצד פריטי נוי מסדרת מוצרי האוכל שנוצקים בחומרים שונים.

    לנה דובינסקי ודילן בראמס

    בר דוידוביץ. צילום: כפיר זיו

  • glassXstudio – קבוצת מרצים במחלקה לקרמיקה וזכוכית בבצלאל, ביניהם נועם דובר, לנה דובינסקי, אוליה ברנר, מעין פייגין, בוריס שפיזמן ודילן ברמס – יציגו עבודות בזכוכית.
  • נעה ראזר – רהיטים וכלים משולבי קרמיקה ועץ.
  • מיקה בר – קולקציה חדשה של מפות שולחן וכריות בטכנולוגיית טקסטיל ייחודית שפיתחה.
  • מעין בן יונה – עבודות קרמיקה עדינות ושבריריות בטכניקה מיוחדת של זילוף והקשייה של פסי קרמיקה דקיקים.
  • מאור אהרוןסדרת שרפרפים ואגרטלים צבעוניים מפלסטיק ממוחזר ורגלי עץ.
  • סטודיו ויהי – פיתוח של עיצובים שלהם מהעבר, המבוסס על פיסול וגילוף בעץ ומחברים טבעיים.
  • סטודיו גילרוי – רואי סלע וגיל רואה – פרויקט ״מחוברים״, קולקציית ריהוט בטכניקה של חיבורים שבה חלקים משתלבים אחד בשני בלחץ.
  • נדב כספי – אגרטלים, שרפרפים וכורסאות בסגנון הרטרו הייחודי שלו.
  • דרור כספי – Ardoma – גופי תאורה עדינים ויפים עשויים בטון.
  • בר דוידוביץ – מעצב צעיר שלמד באיטליה ועבד עם מרסל וונדרס ואחרים, שב ממילאנו והקים סטודיו בארץ – ״סטריט לייט״, גופי תאורה מיוחדים המזכירים תאורת רחוב ועוד מוצרים.
  • דניאלה להבי – קולקצייה ייחודית של מוצרי עור לבית.
  • חממת העיצוב של בצלאל – תיקים בייצור עצמי של הקהל במקום, תוך כדי חשיפת תהליך העיצוב והייצור.
  • בית בנימיני, המרכז לקרמיקה עכשווית – תערוכה מיוחדת בנושא ״האם יש עיצוב ישראלי״ באוצרות המעצב ארז נאבי פנה ובהשתתפות עשרה מעצבים: איתי אהלי, רמי טריף, נעמה אגסי, טל ארז, יוליה צוקרמן, ולריה מוניס, שירה קרת ואיתי לניאדו, אלינור פורטנוי, בעז כהן וסיאקה יממוטו.

The post עשור ליריד צבע טרי: 26.4־30.4 במרכז הירידים תל־אביב appeared first on מגזין פורטפוליו.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 3234

Latest Images

Vimeo 10.7.0 by Vimeo.com, Inc.

Vimeo 10.7.0 by Vimeo.com, Inc.

HANGAD

HANGAD

MAKAKAALAM

MAKAKAALAM

Doodle Jump 3.11.30 by Lima Sky LLC

Doodle Jump 3.11.30 by Lima Sky LLC

Doodle Jump 3.11.30 by Lima Sky LLC

Doodle Jump 3.11.30 by Lima Sky LLC

Vimeo 10.6.2 by Vimeo.com, Inc.

Vimeo 10.6.2 by Vimeo.com, Inc.

Vimeo 10.6.1 by Vimeo.com, Inc.

Vimeo 10.6.1 by Vimeo.com, Inc.



Latest Images

Vimeo 10.7.0 by Vimeo.com, Inc.

Vimeo 10.7.0 by Vimeo.com, Inc.

HANGAD

HANGAD

MAKAKAALAM

MAKAKAALAM

Doodle Jump 3.11.30 by Lima Sky LLC

Doodle Jump 3.11.30 by Lima Sky LLC

Doodle Jump 3.11.30 by Lima Sky LLC

Doodle Jump 3.11.30 by Lima Sky LLC

Vimeo 10.6.1 by Vimeo.com, Inc.

Vimeo 10.6.1 by Vimeo.com, Inc.